Vi söker två nya säljare!

Vi söker två nya säljare, på två olika orter, Broddetorp och Billdal.Akustikmätning, ljudreduktion

Om jobbet

Våra produkter och tjänster är extremt populära och därför söker vi fler medarbetare.

B&L Lund AB är ett familjeföretag som har varit verksamt i över 40 år och strävar hela tiden efter att skapa innovativa produkter och tjänster inom akustikbranschen. Vi erbjuder våra kunder kompletta akustiklösningar från ljudmätning till montage.

Vi producerar ljudabsorbenter under våra varumärken Absoflex, Acqwool och Akustiksegel.

Idag består företaget av 20 anställda varav 9 montörer, med huvudkontor utanför Broddetorp vid Hornborgasjön och ett säljkontor utanför Göteborg, i Billdal.

Hos oss erbjuds en utvecklande och mångsidig tjänst. Dagarna är omväxlande och snart kommer du självständigt arbeta med egna projekt, med kollegorna i ryggen när nya utmaningar uppstår.

Produktion, konsultverksamhet, mätning, beräkning, projektering, verifiering, montage och försäljning är vad som sysselsätter oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt team som brinner för att göra affärer och vårda våra kundrelationer. Du bearbetar befintliga kunder och bygger upp relationer med nya. Du kommer att ha daglig kontakt med arkitekter och kunder, både via telefon, fysiska kundbesök, samt via digitala hjälpmedel. I punktform ska du…

  • bedriva självständigt uppsökande säljarbete
  • aktivt delta och bidra till bolagets och kollegors framgång
  • sälja, samtliga B&L Lund AB’s produkter: absoflex, acqwool, akustiksegel, undertak
  • söka upphandlingar av intresse
  • söka ramavtal av intresse
  • bearbeta utvalda kundgrupper
  • göra kundbesök
  • underhålla återförsäljarnätverket
  • bemanna mässor och marknadsföra bolaget.
  • offerera, ordererkänna, handleda montörer och göra eventuella efterkontroller.
  • säkerställa kundnöjdhet i projekten från initial kundkontakt till leverans/montage.

Fördelningen av din arbetstid inom ovanstående punkter diskuteras löpande utifrån dig som person!

Vem söker vi?

Vi söker dig, en engagerad och affärsmässig relationsbyggare till antingen huvudkontoret i Broddetorp eller säljkontoret i Billdal. Vi tror att du redan jobbar med uppsökande försäljning där du ansvarar för din försäljningsbudget, allra helst har du erfarenhet från inredning i offentlig miljö. Du har starkt kundfokus och brinner för långsiktiga affärsrelationer. Du är resultatorienterad med högt eget driv och har lätt att ta kontakt och skapa kundmöten. Du är en lagspelare som också kan arbeta för egen maskin.

Vad erbjuder vi?

Du får möjligheten att arbeta med kollegor som besitter mycket kompetens och erfarenhet ifrån branschen och som gärna delar med sig av sin kunskap.

Vi månar om en härlig kultur och ett öppet arbetsklimat. Vi drivs av en passion för våra kunder och av att utmana marknaden genom nya innovationer.

Vi vill ha ett långvarigt samarbete och hoppas kunna erbjuda dig personlig utveckling och trygghet i ett stabilt och väletablerat företag.

Förkunskaper

Tjänsten kräver mycket produktkunskap, för att kunna erbjuda de bästa lösningarna till våra kunder, detta är något du lär dig hos oss.

Dagens tillvaro ställer krav på oss att vara digitala, så god datorvana är en grundförutsättning. Att behärska Officepaketet och digitala möten tillhör vår vardag.

Krav

· Svenska och engelska flytande i tal och skrift

· Tidigare säljerfarenhet med dokumenterat goda resultat

· Körkort

Meriterande

· Akustikkunskaper

· Sociala nätverk

· Upphandlingar

· Ramavtal

Om anställningen

Ansökan: Skickas till anders@bllund.se
Märk ansökan med antingen Säljare Broddetorp eller Säljare Billdal.
av