AQWOOLS SPILLPRODUTER

I vår tillverkning av ljudabsorbenter förekommer det tyvärr att det blir spill av våra slitstarka ulltyger. Vi vill gärna använda så mycket av vårt spill som möjligt för att inte slösa på resurserna omkring oss. Tillgången på alla dessa produkter är därför helt beroende på lagerstatus av spill.

Qwaiet Seat pad

Qwaiet Seat Pad är ett sittunderlag som vi tillverkar i alla våra fyra stickningskvaliteter; Qwaiet Compact, Flexi, Single och Double.
Sittunderlaget har en diameter på 35 cm.

Qwaiet Table mat

Qwaiet Table Mat används som ett grytunderlägg. Vi tillverkar dem i alla våra fyra stickningskvaliteter; Qwaiet Compact, Flexi, Single och Double.
Underlägget har formatet 20×20 cm.

Qwaiet Coaster

Qwaiet Coaster används som underlägg både för glas och mugg. Vi tillverkar underläggen av vårt material Qwaiet Compact som är slät på båda sidor.
Underlägget har formatet 10×10 cm

Pillow case

Acqwool Pillow case är ett kuddfodral i två olika storlekar. De tillverkas i vårt ulltyg Qwiz Fabric alternativ i alla våra fyra stickningskvaliteter; Qwaiet Compact, Flexi, Single och Double, då med en slät baksida av Qwaiet Compact. Kuddfodralet finns i formaten 30×50 cm (small) och 50×60 cm (large).

Qwiz Blanket

Qwiz Blanket är en filt som tillverkas i alla våra färgen av Qwiz Fabric. Filten är 140×180 cm och har en vikt på ca. 650g/m2.

Qwaiet Pot coat

Qwaiet Pot coat är en kappa till dina krukor. Piffa till enstaka krukor eller få alla dina krukor i ett fönster enhetliga med hjälp av vår Pot coat. Kappan kan även ge extra isolering till en köldkänslig kruka.

Seat Pad Ø35 cm

Table Mats 20×20 cm

Coaster 10×10 cm

Pillow Case Small 30×50 cm

Pillow Case Large 50×60 cm

Blanket 140×180 cm