AQWOOLS SPILLPRODUTER

I vår tillverkning av ljudabsorbenter förekommer det tyvärr att det blir spill av våra slitstarka ulltyger. Vi vill gärna använda så mycket av vårt spill som möjligt för att inte slösa på resurserna omkring oss. Tillgången på alla dessa produkter är därför helt beroende på lagerstatus av spill.

Qwaiet Stolsdyna

Qwaiet Stolsdyba är ett sittunderlag som vi tillverkar i alla våra fyra stickningskvaliteter; Qwaiet Kompakt, Flexi, Singel och Dubbel.
Sittunderlaget har en diameter på 35 cm.

Qwaiet Grytunderlägg

Qwaiet Grytunderlägg används som ett grytunderlägg. Vi tillverkar dem i alla våra fyra stickningskvaliteter; Qwaiet Kompakt, Flexi, Singel och Dubbel.
Underlägget har formatet 20×20 cm.

Qwaiet Glasunderlägg

Qwaiet Glasunderlägg används som underlägg både för glas och mugg. Vi tillverkar underläggen av vårt material Qwaiet Kompakt som är slät på båda sidor.
Underlägget har formatet 10×10 cm

Kuddfodral

Acqwool Kuddfodral är ett kuddfodral i två olika storlekar. De tillverkas i vårt ulltyg Qwiz Tyg alternativ i alla våra fyra stickningskvaliteter; Qwaiet Kompakt, Flexi, Singel och Dubbel., då med en slät baksida av Qwaiet Kompakt. Kuddfodralet finns i formaten 30×50 cm (liten) och 50×60 cm (stor).

Qwiz Filt

Qwiz Filt är en filt som tillverkas i alla våra färgen av Qwiz Tyg. Filten är 140×180 cm och har en vikt på ca. 650g/m2.

Qwaiet Kappa

Qwaiet Kappa är en kappa till dina krukor. Piffa till enstaka krukor eller få alla dina krukor i ett fönster eller rum enhetliga med hjälp av vår Kappa, den kan även ge extra isolering till en köldkänslig kruka.

Stolsdyna Ø35 cm

Grytunderlägg 20×20 cm

Glasunderlägg 10×10 cm

Kuddfodral liten 30×50 cm

Kuddfodral stor 50×60 cm

Filt 140×180 cm